Maanantaina 7.2 alkaen lähetämme seuraavan 10 h jakson laskun Ratsukon kautta. Uusi jakso alkaa viikolla 10. (7.3). Kaikki laskut tulevat jatkossa Ropo Capitalin kautta. Kaikki laskuihin liittyvä tiedustelut; maksusuunnitelmat, eräpäivän siirtämiset ym muut aina Ropo Capitalin asiakaspalvelun kautta.

Mikäli ratsastaja ei ole jatkamassa uudelle laskutuskaudelle tulee siitä ilmoittaa meille sähköpostitse ennen laskujen lähettämistä. Mikäli meille ei tule ilmoitusta lopettamisesta maanantaina 7.2 mennessä niin joudumme laskuttamaan ratsastajalta laskutuskulut (5 eur)

Ropon käytöstä ei tule asiakkaille mitään laskutuslisää kurssimaksuun. Muistutusmaksut ym muut Ropon hinnaston mukaisesti, lisätietoa Ropon asiakaspalvelusta alla olevasta linkistä.

Maksaessasi laskun tai osan siitä Smartum Liikuntasetelillä tai Smartum verkkomaksulla, tulee siitä ilmoittaa meille ennen laskutuspäivää 7.2. Tarvitsemme myös tositteen Smartum verkkomaksuista. Muistattehan, että Smartumin edut ovat henkilökohtaisia.
0
0
0
s2smodern