Toiminta

Laaksolan ratsutila on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, joka tarjoaa opetusta kaiken tasoisille ratsastajille viikon jokaisena päivänä. Toimintamme perustana ovat valmennustyyppiset tunnit, kannustavat opettajat sekä suuri joukko osaavia ja ystävällisiä ratsuja.

 laaksolan ratsutilan logo

Laaksolan ratsutila sijaitsee Kangasalla Kaarina Maununtyttären tien varrella, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta! Vuonna 2001 valmistuneet, pelkästään hevostoimintaa varten rakennetut tilat mahdollistavat korkeatasoisen harrastamisen niin rennosta harrastamisesta kuin tavoitteellisesta kilpailemisestakin kiinnostuneille, isoille ja pienille ratsastajille. Viihtyvyyden takaamiseksi myös tallin tiloista pidetään erittäin hyvää huolta.

Tervetuloa harrastamaan laadukkaasti!

 


 

 

 

logo

LIITY JÄSENEKSI!

Tallillamme toimii myös oma ratsastusseura, Laaksolan Ratsastusseura, LRS. Seuran jäseneksi voit liittyä tallin foorumin kautta.

LIITY NYT

 

Tunnit pidetään arkisin klo 16.30-21.30, lauantaisin aamu-iltapäivällä ja sunnuntaisin tunnit alkavat iltapäivällä jatkuen klo 18 saakka.

Tunnin kesto on 60 minuuttia. Tuntiin sisältyy alku- ja loppuverryttely sekä opettajan henkilökohtainen palaute tunnista.

Ratsastuskoulutunnit jatkuvat ympäri vuoden lukuunottamatta kahden viikon kesälomaa.

Ratsastuskurssit ratsastetaan kymmenen viikon jaksoissa. Seuraavan jakson lasku jaetaan aina kuukautta ennen uuden jakson alkua. Tällöin tulee ilmoittaa opettajalle, jollei ole jatkamassa seuraavalle kurssille. Näin saamme jaettua mahdolliset vapaat kurssipaikat jonossa oleville oppilaille. Käyttämättä jääneet tunnit eli rästitunnit on mahdollisuus käyttää toisena ajankohtana.

Rästitunnit

Tallin asiakkaiden käytössä on oma aktiivinen keskustelufoorumi. Foorumissa asiakkaat keskustelevat tunneista, hevosista ja muista hevosharrastukseen liittyvistä asioista. Foorumin kautta tehdään kaikki rästituntivaraukset ja peruutukset.

Foorumi

Laaksolan ratsutilalla voit osallistua Working Equitation -tunneille este- ja koulutuntien lisäksi! Järjestämme WE-tunteja myös drive in –tyyppisesti. Näille tunneille voit osallistua ilman viikkotuntipaikkaa tai tulla kokeilemaan lajia omalla hevosella!

Lisää tietoa WE:stä!