Toiminta

Laaksolan ratsutila on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, joka tarjoaa opetusta kaiken tasoisille ratsastajille viikon jokaisena päivänä. Toimintamme perustana ovat valmennustyyppiset tunnit, kannustavat opettajat sekä suuri joukko osaavia ja ystävällisiä ratsuja.

 laaksolan ratsutilan logo

Laaksolan ratsutila sijaitsee Kangasalla Kaarina Maununtyttären tien varrella, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta! Vuonna 2001 valmistuneet, pelkästään hevostoimintaa varten rakennetut tilat mahdollistavat korkeatasoisen harrastamisen niin rennosta harrastamisesta kuin tavoitteellisesta kilpailemisestakin kiinnostuneille, isoille ja pienille ratsastajille. Viihtyvyyden takaamiseksi myös tallin tiloista pidetään erittäin hyvää huolta.

Tervetuloa harrastamaan laadukkaasti!

 


 

 

LUE LISÄÄ TUNNEISTA

Laaksolan ratsutilalla on tarjolla tunteja kaikentasoisille ratsastajille.

Tallista löytyy kattava valikoima erikokoisia ratsuja aina miniponeista isoihin hevosiin.

Tuntivalikoimassa on vaihtoehtoja aina alkeistunneista valmennustyyppisiin pienryhmätunteihin saakka. Myös tehotunnit yksin tai ryhmässä onnistuvat toiveiden mukaan! Hevostunneilla ryhmäkoko on 7 oppilasta, alkeiskursseilla ja pikkuponitunneilla 7-8 oppilasta ja valmennustunneilla 5 oppilasta.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa ratsastuskokemusta, on alkeiskurssi oikea tapa aloittaa harrastus. Alkeiskurssin tavoitteena on oppia käsittelemään ja satuloimaan ratsu yksin sekä oppia hallitsemaan ratsua perusavuin eri askellajeissa. Järjestämme säännöllisesti alkeiskursseja sekä lapsille että aikuisille. Alkeiskurssi sisältää 10 ratsastustuntia sekä kaksi teoriatuntia. Alkeiskurssi kestää aina 12 viikkoa. Lasten alkeiskurssin ikäraja on 7 vuotta, sitä nuoremmat voivat osallistua Drive-in ponikerhoon. Ponikerhossa opetellaan alkeita sekä totutellaan ponin selässä olemiseen erilaisten leikkien kautta. Drive-in ponikerhon kesto on 45 min.

Kursseista ja vapaista paikoista kannattaa kysellä lisätietoa sähköpostitse!

Kerrothan oman ratsastustasosi sekä pituutesi ja painosi tässä viestissä, jotta osaamme valita sinulle oikeanlaisen ratsun ja sopivan tuntipaikan.

Ole hyvä ja anna nimesi.
Please, enter your phone number
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite ei ole oikeanlainen.
Ole hyvä ja kerro ratsastustasosi.
Ole hyvä ja kerro mittasi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.

 

logo

LIITY JÄSENEKSI!

Tallillamme toimii myös oma ratsastusseura, Laaksolan Ratsastusseura, LRS. Seuran jäseneksi voit liittyä tallin foorumin kautta.

LIITY NYT

 

Tunnit pidetään arkisin klo 16.30-21.30, lauantaisin aamu-iltapäivällä ja sunnuntaisin tunnit alkavat iltapäivällä jatkuen klo 18 saakka.

Tunnin kesto on 60 minuuttia. Tuntiin sisältyy alku- ja loppuverryttely sekä opettajan henkilökohtainen palaute tunnista.

Ratsastuskoulutunnit jatkuvat ympäri vuoden lukuunottamatta kahden viikon kesälomaa.

Ratsastuskurssit ratsastetaan kymmenen viikon jaksoissa. Seuraavan jakson lasku jaetaan aina kuukautta ennen uuden jakson alkua. Tällöin tulee ilmoittaa opettajalle, jollei ole jatkamassa seuraavalle kurssille. Näin saamme jaettua mahdolliset vapaat kurssipaikat jonossa oleville oppilaille. Käyttämättä jääneet tunnit eli rästitunnit on mahdollisuus käyttää toisena ajankohtana.

Rästitunnit

Tallin asiakkaiden käytössä on oma aktiivinen keskustelufoorumi. Foorumissa asiakkaat keskustelevat tunneista, hevosista ja muista hevosharrastukseen liittyvistä asioista. Foorumin kautta tehdään kaikki rästituntivaraukset ja peruutukset.

Foorumi

Laaksolan ratsutilalla voit osallistua Working Equitation -tunneille este- ja koulutuntien lisäksi! Järjestämme WE-tunteja myös drive in –tyyppisesti. Näille tunneille voit osallistua ilman viikkotuntipaikkaa tai tulla kokeilemaan lajia omalla hevosella!

Lisää tietoa WE:stä!