ratsastusta

Kisat

Laaksolassa järjestetään säännöllisesti tallikisoja niin este- kuin kouluratsastuksessa. Kisoihin ovat tervetulleita kaikki tallin asiakkaat! Estekisoissa aloitamme aina puomiluokasta, jonka saa suorittaa avustajan kanssa, joten pienimmätkin ratsastajanalut pääsevät turvallisesti kokeilemaan kilpailemista! Kilpailujen päivämäärät löydät tallin tapahtumakalenterista. Kisakutsut lisäämme kotisivuille n. 1-2 viikkoa ennen kilpailun ajankohtaa. Kutsusta löydät aina tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

 
estehyppäämistä Kangasalla

Tehotunnit ja valmennukset

Pidämme viikottain myös niin kutsuttuja tehotunteja kaikentasoisille ratsastajille. Tehotunti on pienryhmä- tai yksityistunti. Tehotunteja järjestetään kysynnän mukaan ja niiden sisältö räätälöidään oppilaiden toiveiden mukaan. Toivo tunnille suosikkiratsusi&opettajasi ja tule hiomaan kuvioita kuntoon tehotunnilla! Muista myös suosittu läpiratsastusteho, jossa opettaja verryttelee ratsun pehmeäksi ja pääset tehoilemaan avuille herkistellyllä ratsulla!


Kerrothan oman ratsastustasosi sekä pituutesi ja painosi tässä viestissä, jotta osaamme valita sinulle oikeanlaisen ratsun ja sopivan tuntipaikan.

Ole hyvä ja anna nimesi.
Please, enter your phone number
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite ei ole oikeanlainen.
Ole hyvä ja kerro ratsastustasosi.
Ole hyvä ja kerro mittasi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.
 
hauskuutta

Kurssit

Kesäisin ja loma-aikoina on myös mahdollista osallistua erilaisille kursseille. Näistä kursseista ilmoitamme aina erikseen kotisivuilla. Kesäisin järjestämme mm. lapsille suunnattuja päiväleirejä, joissa on mukavaa ja monipuolista ohjelmaa koko päiväksi. Aikuisille olemme pitäneet suosittuja istunta- ja estekursseja niin vasta-alkajille kuin kokeneille ratsastajille.

Seuraavat kurssit!