Aloita harrastus Laaksolassa!

 
 

Ponipuuhailu

hevonen

Laaksolan ilmaisessa ponipuuhailussa voit tutustua poneihin turvallisesti ja ohjatusti. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki poneista ja hevosista kiinnostuneet lapset. Kerho kokoontuu n. kerran kuussa eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Kerho on maksuton kaikille!

Ponipuuhailu on nyt tauolla, ilmoitamme erikseen kun puuhailu jatkuu.

Kalenteri

Drive-in Ponikerho

Laaksolassa järjestetään lauantaisin Drive-in Ponikerho. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta eikä sitoutumista, ilmoittautuminen tekstiviestillä edeltävänä iltana riittää. Kerho sisältää aina ratsastusta sekä ohjattuja käytännön harjoituksia ammattitaitoisen aikuisen johdolla.

Kerhon kesto 45 min, hinta 30€.

Tämä on hyvä tapa tutustua tallielämään ja kokeilla ratsastamista ilman sitoutumista alkeiskurssiin.

Ilmoittautumiset tallin numeroon:

045 219 24 24

 
 

Alkeiskurssi

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa ratsastuskokemusta, on alkeiskurssi oikea tapa aloittaa harrastus. Tallista löytyy suuri joukko ystävällisiä ratsuja kaiken kokoisille ratsastajille. Alkeiskurssin tavoitteena on oppia käsittelemään ja satuloimaan ratsu yksin sekä oppia hallitsemaan ratsua perusavuin eri askellajeissa. Järjestämme säännöllisesti alkeiskursseja sekä lapsille että aikuisille.

satula

Alkeiskurssi sisältää 10 ratsastustuntia sekä kaksi teoriatuntia. Alkeiskurssi kestää aina 12 viikkoa.


Lasten alkeiskurssin ikäraja on 7 vuotta, sitä nuoremmat voivat osallistua Drive-in ponikerhoon. Drive-in ponikerhon ratsastusosuudella opetellaan alkeita sekä totutellaan ponin selässä olemiseen erilaisten leikkien kautta.

Irtotunti

Tervetuloa tutustumaan ratsastuskouluumme!

ratsastuskypärä

Voit varata sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella tutustumistunnin hintaan 45€! Kerrothan viestissäsi aikaisemmasta ratsastustaustastasi sekä kokosi, jotta osaamme ehdottaa sinulle sopivaa ryhmäpaikkaa sekä valita oikean ratsun.

Ota yhteyttä
 
 

Viiden (5) kerran korttiSopii esimerkiksi sinulle, jonka työviikot vaihtelevat etkä voi sitoutua tiettyyn viikkotuntipaikkaan! Voit käyttää kortin tunnit niinä päivinä, mitkä sinulle parhaiten sopivat.

Tuntivaraukset ensin sähköpostitse ja jatkossa ratsukon kautta.


Yhteystiedot

Ratsastuskurssi

Perinteinen ratsastuskurssi 10h. Tunteja on niin poni- kuin hevosratsastajille aina alkeiskursseista valmennuspainoitteisiin pienryhmiin.

Hevostunneilla ryhmäkoko on 7 oppilasta. Alkeiskursseilla ja pikkuponitunneilla ryhmäkoko on 7-8 oppilasta. Pienryhmissä on 5 oppilasta.Kurssit ovat joko jatko-, yleis-, este- tai koulupainoitteisia. Lisäksi tallista löytyy kisaavien oppilaiden ”kisis”ryhmiä!
 
 

Kisaryhmät

Ratsastuskoulumme asiakkaana sinulla on mahdollista päästä osallistumaan tallin omien kotikisojen lisäksi myös ulkopuolisiin kisoihin! Kisaavat oppilaat eli tuttavallisesti KISIKSET, ratsastavat viiden oppilaan pienryhmissä ja opetus on valmennustyyppistä. Ratsukot treenaavat aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Kisiksille järjestetään myös kuukausittain tehotreenejä ja rataharjoituksia, joissa on aina takuuhyvä meno ja meininki! Kisakauden huipentuma on ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskisa, jossa Laaksolalaiset ovatkin viime vuosina menestyksekkäästi edustaneet.

Huomioittehan, että kisistunnin lisäksi tulee osallistua aina toiselle viikkotunnille.

Kysele rohkeasti lisätietoja sähköpostitse, mikäli olet kiinnostunut kisisryhmistä! Kisisryhmistä löytyy paikkoja kaiken kokoisille ja tasoisille ratsastajille, tärkeintä on aito motivaatio ja kiinnostus kehittyä!

Tehotunnit

Pidämme viikottain myös niin kutsuttuja tehotunteja kaikentasoisille ratsastajille. Tehotunti on pienryhmä- tai yksityistunti. Tehotunteja järjestetään kysynnän mukaan ja niiden sisältö räätälöidään oppilaiden toiveiden mukaan.Toivo tunnille suosikkiratsusi&opettajasi ja tule hiomaan kuvioita kuntoon tehotunnilla! Muista myös suosittu läpiratsastusteho, jossa opettaja verryttelee ratsun pehmeäksi ja pääset tehoilemaan avuille herkistellyllä ratsulla!

Tehotunnit