Drive-in Ponikerho
Laaksolan supersuositussa Drive-in ponikerhossa pääset tutustumaan turvallisesti ratsastukseen ja tallielämään! Ammattitaitoisten ja iloisten opettajien johdolla opetellaan ratsastuksen alkeiden lisäksi ponien käsittelyyn ja hoitamiseen liittyviä taitoja.

Jokaiselle pikku ratsastajalle on tallin puolesta oma avustaja/taluttaja paikalla!

Tallilta löytyy iso valikoima lainattavia turvakypäriä, joten omaa ei tarvitse olla mukana. Drive-in ponikerhot järjestetään lauantaisin klo 16:00 alkaen. Kysynnän mukaan mahdollisuus myös arki-iltoihin.Kerho ei vaadi aiempaa kokemusta tai sitoutumista. Ilmoittautua voit viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä tekstiviestillä numeroon 045 219 2424.Ikäsuositus 3-12 vuotta

Hinta 25€ / kerta

Kesto 45 minDrive-in Ponikerhon lisäksi meiltä löytyy ponipuuhailua ja keppareita!

Katso lisää!

Ponipuuhailu

 
 

Laaksolan ilmaisessa ponipuuhailussa voit tutustua poneihin turvallisesti ja ohjatusti. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki poneista ja hevosista kiinnostuneet lapset.


Kerho kokoontuu n. kerran kuussa eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ponipuuhailun tulevat päivämäärät löydät kalenterista.

 


Kerho on maksuton kaikille!

KepparitLaaksolassa järjestetään myös keppihevoskisoja. Keppihevoset saattavat seikkailla myös Ponipuuhailun ja Drive-in Ponikerhon yhteydessä.

Laaksolasta löytyy huippu-upea vartavasten keppareita varten tilattu estekalusto.