Sairausperuutukset

Tänne perutaan sairaustapauksissa tunti ohjeiden mukaisesti.
Tallin ylläpitäjä
Viestit: 8150
Liittynyt: Ti Joulu 30, 2008 - kello 14:21
Paikkakunta: Kangasala

Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Heidi » Su Joulu 26, 2021 - kello 19:04

Sairausperuutukset tähän ketjuun, katso alueen säännöt! Kun teet sairaustapauksessa peruutuksen tänne ohjeiden mukaisesti, täytämme sen käsin mukaan Ratsukkoon. Huomioithan että kyseiselle peruutukselle ei voi varata korvaavaa tuntia ennen kun olemme kirjanneet sen mukaan Ratsukkoon. Riittää kun laitatte viestiin etunimen ja sukunimestä ensimmäisen kirjaimen. Löydämme täältä s.postin takaa jos saman nimisiä useampi.


Ethän peru tuntia tänne peruutusajan jälkeen, niitä peruutuksia emme huomioi eikä niiden paikoille voi myöskään enää varata rästituntia.
Mikäli huomaat että Ratsukossa on vapaa paikka ja varausaika on mennyt umpeen: tarkistathan täältä foorumista että vapaalle paikalle on varmasti jaettu sopivan kokoinen ratsu.
Laitamme tänne foorumiin omaan viestiin vapaiden ratsujen koot kun kyseisen päivän hevosjako tehty, mikäli täällä ei ole erillistä viestiä: vapaalle paikalle ei ole jaettu ratsua eikä paikkaa voi enää varata.


Huomioittehan että viikonloppuisin emme päivystä foorumia. Foorumia tarkistetaan aina perjantaisin iltapäivisin, tämän jälkeen tulleet peruutukset ja varaukset kirjataan yleensä vasta maanantaisin Ratsukkoon.
Mikäli olet tulossa viikonlopun aikana rästitunnille ja rästitunti vanhenee ennen maanantaita, mainitse tästä varauksen yhteydessä. Meille ei näy Ratsukon valikossa rästituntia joka on mennyt umpeen viikonlopun aikana.


Huolehdithan, että sinulla on asetukissa aktivoituna Tallini saa tehdä varauksia puolestani. Tämä on tärkeää, sillä uuden 10 viikon varauksissa emme saa sinulle omaa vakiopaikkaasi, kun teemme varaukset ja laskutamme tunneista.
Myös viime hetken varaukset, joita et voi tehdä itse Ratsukon kautta, onnistuvat tallin puolesta ainoastaan silloin, kun olet antanut tallille oikeuden varata tunteja puolestasi.

Tallin ylläpitäjä
Viestit: 8150
Liittynyt: Ti Joulu 30, 2008 - kello 14:21
Paikkakunta: Kangasala

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Heidi » Pe Heinä 12, 2024 - kello 19:54

VARAUKSET kokojen mukaan, esim. jos menee omalla tunnilla welsh tai shettis niin näissä myös varaus sen mukaan, jätetään isommat ratsut niille ketkä eivät taas voi tulla koon puolesta pienemmillä.


Lauantaina tilaa:

10, Jatko, 1 paikka, Pauliina/ varaus vain jos ollut ratsujaossa
13, Estejun, 2 paikkaa, Frodo/ varaus vain jos ollut ratsujaossa + pieni hevonen
14, He B/A, 1 paikka, iso hevonen
16, Alkeisjatko, 3 paikkaa, hevosia 2 kpl ja 1 welsh/ Tikkari, vain jos on ollut ratsujaossaSunnuntaina tilaa:

10, Jatko, 3 paikkaa, sehttis, pieni welsh/Bertta ja Elviira. Bertta ja Elviira vain jos ollut viime aikoina ratsujaossa.
13, Alkeisjatko, 3 paikkaa, welsh, iso poni ja hevonen
15, Jatko, 1 paikka, Frodo/ vain jos ollut ratsujaossa
16, Alkeis, 3 paikkaa, shettiksiä 2 kpl ja yksi welshTulkaahan rästeille kun hyvin tilaa, paikkoja menee tätä kautta nyt tyhjänä joka päivä. Extra-rästejä ei järjestetä kun paikkoja menee niin paljon tyhjänä. Rästejä ei kannata jättää laskutuskauden loppuun, silloin yleensä taas ruuhkaa!


Paikan voi varata tätä kautta kunhan on rästitunti voimassa Ratsukossa, paikalle ei voi tulla ennakkorästillä -> täytyy olla rästitunti voimassa Ratsukossa että tunnille voi tulla. Ratsujen kokoja ei voi enää muuttaa!!! Varausta ei ehditä välttämättä kuitata, eli varaukset ovat sitovia, foorumia puretaan pääsääntöisesti arkisin aamupäivisin. Muista selata muiden viestejä läpi, niistä näkee onko paikka yhä vapaana. Paikat foorumin kautta aina varausjärjestyksessä!


Peruutukset foorumiin ainoastaan ohjeiden mukaan: Ethän peru tuntia tänne peruutusajan jälkeen, niitä peruutuksia emme huomioi eikä niiden paikoille voi myöskään enää varata rästituntia. Mikäli huomaat että Ratsukossa on vapaa paikka ja varausaika on mennyt umpeen: tarkistathan täältä foorumista että vapaalle paikalle on varmasti jaettu sopivan kokoinen ratsu. Laitamme tänne foorumiin omaan viestiin vapaiden ratsujen koot kun kyseisen päivän hevosjako tehty, mikäli täällä ei ole erillistä viestiä: vapaalle paikalle ei ole jaettu ratsua eikä paikkaa voi enää varata.


Varaukset mitä tehdään sen jälkeen kun päivän lista on tehty ja foorumi kuitattu :arrow: kyseiset rästitunnit kuitataan Ratsukkoon satunnaiselle tunnille. Tämä siksi että varauksia ei voi kuitata sellaisille tunneille mitkä on jo pidetty. Eli jos esim. varaa tunnin tätä kautta perjantaina illasta, kuitataan se Ratsukkoon vasta useimmiten maanantaina kun foorumia puretaan.
Mikäli käytät rästituntia joka vanhenee ennen alkuviikkoa, mainitse tästä varauksen yhteydessä. Nämä täytyy ensin hakea erikseen ja muuttaa ennen kun saadaan kirjattua oikein. Meille näkyy vain rästitunnit mitkä ovat voimassa kun kirjaamme rästitunnin.

Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 31, 2017 - kello 15:24

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja SannaK » Pe Heinä 12, 2024 - kello 21:09

Hei!
Voisko Amanda tulla su 14.7. Klo 16 alkeispaikalle? Kaikki koot vielä menee. Adaliinan rästeistä.
Yst.terv.
Sanna

Näille ryhmätunneille varaukset vai jos ratsastaa säännöllisesti/ alkeiskurssi suoritettuna. H.

Viestit: 1
Liittynyt: Ma Elo 29, 2022 - kello 11:42

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Kirsi Karjalainen » Pe Heinä 12, 2024 - kello 22:30

Kiia K. tulee rästitunnille sunnuntaina klo 15, Jatko, 1 paikka, Frodo.

-Kirsi


KUITATTU, H.

Viestit: 1
Liittynyt: Ma Touko 13, 2024 - kello 12:59

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja EllenHaikka » La Heinä 13, 2024 - kello 9:39

Moikka!
Ellen H. tulisi sunnuntaina klo 16 alkeistunnille. (1 rästitunti käyttämättä) Saatiinkin menot järkättyä niin, että pääseekin tunnille (käy normaalistikin tällä alkeistunnilla) Yleensä mennyt shettiksellä.
Terkuin. Emilia.H

KUITATTU, H.

Viestit: 1
Liittynyt: Ke Kesä 28, 2023 - kello 20:54

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Aino Juselius » La Heinä 13, 2024 - kello 12:38

Moi! Ratsukossa näyttäis olevan paikka tohon ma klo:16.30 tunnille niin voisin varata sen rästillä.
t: Aino Juselius


Hei, Ratsukossa ei ole rästejä voimassa. H.

Viestit: 1
Liittynyt: Su Tammi 02, 2022 - kello 16:29

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Anne K » La Heinä 13, 2024 - kello 13:03

Minea K voisi tulla rästille ma 15.7 klo 16.30 estejunnuihin. Ratsukossa näyttäisi olevan vapaa paikka, varausaika sieltä umpeutunut.

T: Anne

KUITATTU, H.

Viestit: 1
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2023 - kello 19:01

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja tiialeppanen » Su Heinä 14, 2024 - kello 8:48

Moi,

Lilja voisi tulla tänään sunnuntaina klo 10 tunnille shettispaikalle, käyttää rästin.

Terkuin Tiia

Viestit: 1
Liittynyt: Ti Heinä 26, 2022 - kello 20:02

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Minka N » Su Heinä 14, 2024 - kello 15:35

Hei,

onkohan huomisen estejunnuissa klo 16.30 vielä vapaata, Ratsukon mukaan yksi paikka vapaana. Jos on, Minka N. voisi sen ottaa rästitunniksi.

Viestit: 14
Liittynyt: Pe Elo 09, 2019 - kello 19:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Sairausperuutukset

ViestiKirjoittaja Soffu » Su Heinä 14, 2024 - kello 16:40

Hei,

Voisin tulla tiistain 20:30 tunnille ja käyttää siihen toisen rästini. Iso(imma)t ponit ja hevoset käy.

Terkuin, Sofia L

Paluu Sairausperuutukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa